Scoala mea OGIS

Școala Olga Gudynn este școala la care învăț eu, unde colegii mei învață bine și iau calificative bune. Școala mea este cea mai frumoasă școală pe care am văzut-o și este foarte bine îngrijită. Școala noastră are trei clădiri Windsor, Lancaster și York, unde elevii, prin comportament și rezultate bune obțin puncte, iar la sfârșitul anului școlar primesc ca premiu Cupa Caselor.

Clădirea în care învăț eu se numește Lancaster, iar anul trecut a primit cupa pentru cele mai bune rezultate și comportament. Clădirea are 2 etaje, iar clasa în care învăț eu se află la etajul 2. Clasa este o sală spațioasă, luminoasă și prietenoasă, iar noi ne simțim bine bine în ea. Colectivul clasei mele este format din 12 elevi și toți ne înțelegem foarte bine.

Pentru mine clasa a doua înseamnă o clasă în care se fac mai multe progrese decât în majoritatea claselor deoarece se învață înmulțirea și împărțirea, aceste operații matematice reprezentând baza fundamentală a matematicii.

Teacher Otilia este cea mai bună teacher din școală, deoarece este prietenoasă cu noi, ne ajută să învățăm lucruri noi, ne dă sfaturi bune, ne susține în activitățile noastre, ne susține la concursuri, merge împreună cu noi la activități plăcute. Întotdeauna ne explică cu răbdare lecțiile, iar când nu înțelegem ceva ne dă explicații suplimentare. Fiecare dintre noi primește calificative corecte în funcție de cunoștințele fiecăruia. Toți elevii din clasă o iubim și o îndrăgim.

Îmi place mult când mergem în excursii și când mergem în vizită deoarece putem să vedem și să înțelegem ce se întâmplă în viața oamenilor. Întotdeauna colegii sunt haioși și ne distrăm minunat.

Am observat că atunci când avem concursuri toți colegii mei vin cu bucurie și așa putem să fim mai buni, să înțelegem mai multe și să fim împreună. Aș dori ca toți copiii să vină la concursuri deoarece este important să participi și după aceea să obții rezultate foarte bune.

În fiecare zi eu merg din plăcere la școală pentru că școala mea este cea mai bună.

Eduard Antonio Bondoc

Clasa a II-a Oranges