Despre noi

Conceptul de educație personalizată

Olga Gudynn Int’l School (OGIS) este una dintre cele mai cunoscute instituţii de învăţământ preşcolar, primar şi gimnazial, din România, cu predare bilingvă, română-engleză, înfiinţată în anul 2001, acreditată naţional de Ministerul Educației (MECTS) şi internațional de Council of British International Schools (COBIS).
În prezent, OGIS găzduieşte, în cele 5 locații, situate în Bucureşti şi Pipera, un număr de peste 600 de copii de diferite naţionalităţi, cu vârste cuprinse între 3 și 15 ani şi un număr de 150 de angajaţi.

Procesul instructiv-educativ se desfășoară conform Curriculumului Național, Curriculumului Britanic Early Years Foundation Stage (pentru ciclul preșcolar) și Cambridge (pentru ciclul primar și gimnazial).

Sistemul de predare bilingv oferă copiilor un mare avantaj, de a învăța în egală măsură atât limba engleză, cât și limba română, ceea ce le asigură reușita în sistemul educațional național și în cel internațional.

Încă de la înființare, OGIS a investit în calitate, asigurându-le copiilor un mediu propice dezvoltării academice și personale. Grădinițele și Campusul OGIS sunt dotate cu mijloace de învățământ moderne, laboratoare, spații pentru activitățile sportive, cabinet de consiliere școlară, spații de joacă atractive, grădină de zarzavat, mini-fermă de animale, cantină proprie pentru o alimentație sănătoasă și ateliere de artă pentru dezvoltarea creativității.

Standarde înalte pentru o educaţie de calitate

Grădiniţele şi Şcoala Olga Gudynn derulează parteneriate şi schimburi de experienţă cu UNESCO, Comenius şi instituţii de învăţământ din Elveţia, Marea Britanie, SUA, Finlanda şi Germania pentru a implementa cele mai bune strategii din educație.

O echipă de profesioniști, formată din profesori români și profesori internaționali, oferă copiilor o pregătire academică de excepție, experiențe de viață bogate și un schimb multicultural.