Cum a fost serbarea de Craciun

Serbarea de Crăciun a fost un eveniment foarte frumos și plăcut. Nu am fost deloc stresată, ci, chiar m-am distrat. Nu aveam cum să dăm greș, deoarece ne-am pregătit foarte mult pentru această serbare de Crăciun. Toți ne-am știut rolul și locul.

În fiecare an, serbările devin din ce în ce mai frumoase și dezvoltate. Întotdeauna, serbările școlii noatre sunt reușite și interesante.

La început  am avut emoții mari pentru serbarea de Crăciun , apoi, am realizat că sunt alături de prietenii mei. Doar spectatorii erau părinții prietenilor mei, nu aveam de ce să fiu rușinoasă. Toți ne-am spus rolurile tare și cursiv. Niciunul dintre noi nu a dat greș.

După ce am terminat serbarea de Crăcin a venit pe scenă și Moș Crăciun și ne-a dat cadourile meritate. Cu siguranță, nu era Moș Crăciun adevărat, dar era un moșuleț foarte glumeț, simpatic și amabil.

Atunci, când, noi, copiii coboram de pe scenă și mergeam în sală, părinții erau foarte mândri de noi și ne pupăceau. Spectatorii serbării noatre de Crăciun ne-au lăudat. A fost o serbare minunată, am iubit-o!!!

Când am plecat de acolo, bucuria pe care am simțit-o în jurul meu mi-a dat speranța, că, mesajul transmis de serbarea noastră a ajuns în inimile celor care au fost acolo și imi place să cred că, înt-o zi, vom reuși să schimbăm lumea din jurul nostru, prin iubire!!!

Acea  zi a fost superbă pentru toate persoanele care au fost la serbările școlii! A fost o zi extraordinară!!!

Autor: Eirini Magdalena Bountina – III th Grade