O Altfel de Scoala de Vara

SCOALA DE VARA OLGA GUDYNN

Olga Gudynn Int’l School pregăteşte ca în fiecare an o experienţă unică pentru toți copiii care îşi doresc O altfel de şcoală de vară.
Elevii vor petrece o vară plină de aventură, artă şi jocuri. Cei pasionaţi de actorie vor juca în piese de teatru, vor putea fi scenografi, actori şi regizori. Pentru cei care s-au imaginat vreodată în rolul lui Picasso, acum este ocazia de a-şi desfăşura talentul – vor picta în aer liber, pe sticlă, pe pânză şi vor realiza adevărate opere de artă.
Școala de vară Olga Gudynn oferă un program interactiv în care studiul se realizează prin joc.
Taberele de cercetaşi, de aventură şi taberele internaţionale vor oferi noi experienţe memorabile din care copiii vor învăţa să fie responsabili, să se organizeze şi să lucreze în echipă, să fie creativi şi curajoşi. Ieşirile în aer liber, vizitele la muzee, jocurile sportive, înotul, cluburile de gătit, ştiinţă, cursurile de dans şi actorie vor face parte din programul elevilor care îşi doresc O altfel de Şcoală de Vară.

wendypeterpantink

PASAPORT CATRE LUMEA POVESTILOR

Cu pantofiori fermecaţi păşim uşor pe meleagurile unor poveşti fascinante ale căror personaje ne sunt prieteni de joacă. Peter Pan va porni împreună cu Tinkerbell într-o frumoasă expediţie, alături de toţi cei prezenţi la Şcoala de Vară Olga Gudynn, în lumea magică a poveştilor. Vom cunoaşte păduri fermecate, ţinuturi îndepărtate, adâncurile abisale ale oceanelor, ne vom caza în casa unor vrednici gospodari sau în castele înalte şi vom pleca în primejdioase aventuri pe mare, deșert sau în vârf de munte.
La finele acestei călătorii vom organiza un festival plin de culoare în cinstea tuturor eroilor noștri preferați. Pregătiți-vă paşaportul, bagajul, buna-dispoziţie şi închideţi ochii:

Pornim în lumea poveştilor!

IMG_5571_square
SIMFONIA CULORILOR

Pentru că vara este plină de culoare, în Școala de Vară Olga Gudynn vom fi dirijorii culorilor și vom combina armonios cele mai frumoase culori folosind resursele din jurul nostru. Vom crea un show de muzică, dans și culoare care va debuta cu un teatru de umbre. Spiridușii colorați vor ieși din spatele umbrelor și vor realiza obiecte vestimentare pictate cu propriile mâini. Vom avea teambuilding-uri de pictură pe pânză, vom transforma becurile obișnuite în minunate obiecte decorative și ne vom bucura împreună de arta plastică inspirată de muzică. Vizitele la muzeele și expozițiile de artă de sezon vor face parte din traseul artiștilor/copiilor care vor participa la Simfonia culorilor.

img-0098-1

IN LUMINA REFLECTOARELOR

Fiecare copil este unic. Unicitatea se compune din micile detalii care creează frumusețea și valoarea unui om. În lumina reflectoarelor într-O altfel de școală de vară, copiii vor învăța cum cele mai mici gesturi pot deveni foarte valoroase.
Ne vom transforma în statui prietenoase și mișcătoare, vom învăța să mimăm, să înțelegem limbajul gesturilor, vom pregăti un flash-mob, vom face jonglerii și vom pregăti împreună o piesă de teatru în aer liber. În micul nostru itinerariu actoricesc vom întâlni actori care ne vor iniția în descoperirea unei noi lumi În lumina reflectoarelor.

IMG_4967_2

MISTERELE STIINTEI

Ne propunem să îi apropiem pe cei mici de lumea înconjurătoare pornind de la micile încercări și de la dorința acestora de a explora, de a descoperi, de a verifica ceea ce se întâmplă în jurul lor. Pentru că în știință există ceva magic, micii savanți vor pătrunde în laboratoarele Olga Gudynn unde vor experimenta cu adevărat distracția: vor face vulcanul să erupă, culorile să dispară, vor descoperi curcubeul în pahar, se vor juca cu spuma magică, vor realiza roboți și vor călători cu mașina timpului… O mulțime de proiecte simple așteaptă să fie puse în practică de savanții noștri curioși. Împreună vom pune în aplicare experimente precum Fântâna cu ciocolată, Freza trăsnită, Praful de stele, Oul care plutește, Magia Magneților, ne vom distra și vom învăța lucruri noi
Proiecte amuzante și educative vor hrăni interesul și curiozitatea copiilor și îi vor ajuta să descifreze tainele științei. Incursiunea în laboratoarele științei îi vor determina să gândească, să caute răspunsuri, să fie interesați, să se bucure de lumea în care trăiesc.

Descoperă că știința poate fi distractivă!

DSCN0949_2

DAM START DISTRACTIEI IN TABERE

Într-un timp în care copiii își petrec timpul liber în compania gadget-urilor, am simţit nevoia unei schimbări. O schimbare de aer şi de timp ne-ar face tuturor bine, dar mai ales copiilor noştri. Ne dorim să îi ajutăm să evadeze din lumea reală și să se transpună într-o lume de poveste, să își dezvolte spiritul de aventură și competiție.
Prin intermediul taberelor și excursiilor ce se vor organiza, Olga Gudynn oferă și anul acesta copiilor oportunitatea de a participa la activități cât mai variate: vor putea deschide o poartă către alte timpuri, când existau idealuri înalte și eroi adevăraţi, se vor pregăti pentru o viață sănătoasă și echilibrată participând la activitați desfășurate  în mijlocul naturii, cum ar fi tehnicile de supravietuireorientarea după natură și busolădrumețiilemeșteșugurile, construirea de adăposturi, vor călători, se vor distra și vor descoperi împreună locuri încărcate cu istorie și farmec.

Așadar, să ne îmbarcăm pe corabia divertismentului!

THE ROLLE CAMPUS

ULTIMELE STIRI DIN VACANTA PE BLOGUL OLGA GUDYNN

Dacă în Şcoala de Vară Olga Gudynn unii copii au şansa să se distreze de minune, să-şi îmbunătăţească nivelul de limba engleză, germană sau chineză iar alţii să-şi încerce norocul în sport sau în atelierele magice de Arts & Crafts, cu toţii au şansa să-şi încarce cele mai noi fotografii, să-şi scrie cele mai bune amintiri şi cele mai tari emoţii direct pe Blogul Olga Gudynn!

Urmăreşte-ne pe toată durata vacanţei (1 iulie – 28 august) şi vei fi în conectat în permanenţă la marea aventură!